PRODUKTET LËNG

Specializuar në prodhimin e pajisjeve të mbrojtjes së qarkut, bordit të shpërndarjes dhe produkteve elektrike inteligjente

 • RCBOS

  RCBOS

  Ndërprerës i rrymës së mbetur me mbrojtje nga mbingarkesa

  JIUCE është e specializuar në prodhimin e rcbos (ndërprerësit të rrymës së mbetur me mbrojtje nga mbingarkesa) me forcë të fortë teknike.RCBO-të tona sjellin nivele më të larta sigurie për një instalim elektrik dhe për përdoruesit e tij, sepse ata kanë ndërruar neutralin e integruar si standard dhe sjellin kursime në kosto duke reduktuar kohën e instalimit dhe testimit.Mirë se vini klientë të vijnë për të blerë, ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të dedikuar.

  Shiko më shumë
 • MCB

  MCB

  Ndërprerës në miniaturë

  JIUCE, një kombinim prodhimi dhe tregtimi, prodhon dhe eksporton ndërprerës në miniaturë (MCB) me cilësi të lartë për klientët.Ndërprerësit DC dhe AC mund të bëhen nga ekipi ynë profesional, me kapacitetin e tyre të ndërprerjes deri në 10 kA.Të gjithë ndërprerësit përputhen me IEC60898-1 dhe EN60898-1.Ne do të jemi cilësia më e mirë e produktit, shërbimi më në kohë dhe i menduar për të fituar kënaqësinë tuaj.

  Shiko më shumë
 • SPD

  SPD

  Pajisja e mbrojtjes nga mbitensionet

  JIUCE specializohet në pajisjen mbrojtëse AC, DC, PV nga mbitensionet me ekipin e inxhinierëve profesionistë, ne kemi forcë të fortë teknike dhe aftësi R&D në fushën e mbrojtjes nga rrufeja.Ne besojmë se siguria dhe cilësia janë gjithmonë të parat, tipi ynë 1, tipi 2 dhe tipi 3 prodhohen në përputhje të plotë me IEC, UL, TUV, CE dhe standardet e tjera përkatëse.

  Shiko më shumë
 • NJËSIA E KONSUMATORIT

  NJËSIA E KONSUMATORIT

  Kuti shpërndarjeje metalike/plastike

  JIUCE ka dizajn të fortë të kallëpit dhe kapacitet prodhues në fushën e kutive të shpërndarjes plastike dhe metalike.Kutia jonë e shpërndarjes ndjek rreptësisht standardet IEC, UL dhe CE nga zhvillimi, dizajni i mykut, prodhimi etj.Cilësia e lartë përdoret gjithmonë në të gjitha produktet tona për të siguruar mbrojtje nga rreziqet elektrike si goditjet dhe zjarri.Kutitë tona të shpërndarjes ofrojnë një numër të madh opsionesh për t'iu përshtatur çdo aplikacioni rezidencial.Ato ofrojnë përdorim efikas të hapësirës, ​​instalim të shpejtë dhe vlerë të konsiderueshme për klientët.

  Shiko më shumë

RRETH LËNGJES

Kompania jonë JIUCE është industria është e fortë në teknologji, duke u rritur me shpejtësi, ndërmarrje në shkallë të gjerë.

1669095537367729
Shkencë dhe teknologji udhëheqëse, inovacion

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd.

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd. është themeluar në vitin 2016, e cila është e specializuar në prodhimin e pajisjeve të mbrojtjes së qarkut, bordit të shpërndarjes dhe produkteve elektrike inteligjente.Produktet tona mbulojnë ndërprerësin miniaturë (MCB), ndërprerësin e rrymës së mbetur (RCD/RCCB), ndërprerësit e rrymës së mbetur me mbrojtje nga mbirryma (RCBO), ndërprerësin e shkëputjes, kutinë e shpërndarjes, ndërprerësin e kasës së derdhur (MCCB), kontaktorin AC, pajisje mbrojtëse nga mbitensionet (SPD), pajisje për zbulimin e defekteve të harkut (AFDD), MCB inteligjente, inteligjente RCBO etj. Kompania jonë JIUCE është industria e fortë në teknologji, rritet···

Shiko më shumë