- OEM & ODM производител-

СРЦЕ ЗА СВЕТОТ, СТРУЈА ЗА НОЌ

ПРОИЗВОДИ ОД СОК

Специјализиран за производство на уреди за заштита на кола, дистрибутивна табла и паметни електрични производи

 • RCBOS

  RCBOS

  Прекинувач со преостаната струја со заштита од преоптоварување

  JIUCE е специјализиран за производство на rcbos (прекинувач со резидуална струја со заштита од преоптоварување) со силна техничка сила.Нашите RCBO носат повисоки нивоа на безбедност на електричната инсталација и нејзините корисници затоа што стандардно го вклучиле неутралното и овозможуваат заштеда на трошоците со намалување на времето на инсталација и тестирање.Добредојдовте купувачи, дојдете да купите, ние ќе ви ја обезбедиме најпосветената услуга.

  Гледај Повеќе
 • MCB

  MCB

  Минијатурни прекинувачи

  JIUCE, производствена и трговска комбинација, произведува и извезува минијатурни прекинувачи (MCB) со висок квалитет за клиентите.Прекинувачите за еднонасочна и наизменична струја можат да бидат направени од нашиот професионален тим, нивниот капацитет на прекин до 10 kA.Сите прекинувачи се усогласени со IEC60898-1 и EN60898-1.Ние ќе бидеме најдобриот квалитет на производот, најнавремената и внимателна услуга за да го добиеме вашето задоволство.

  Гледај Повеќе
 • СПД

  СПД

  Уред за заштита од пренапони

  JIUCE се специјализирани за уред за заштита од наизменична струја, еднонасочна струја, PV со професионален инженерски тим, имаме силна техничка сила и способност за истражување и развој во областа на заштита од гром.Ние веруваме дека безбедноста и квалитетот секогаш се на прво место, нашиот тип1, тип2 и тип3 се произведени во строга согласност со IEC, UL, TUV, CE и други релевантни стандарди.

  Гледај Повеќе
 • ПОТРОШУВАЧКА ЕДИНИЦА

  ПОТРОШУВАЧКА ЕДИНИЦА

  Метална / пластична кутија за дистрибуција

  JIUCE има силен дизајн на мувла и производствен капацитет во областа на пластична и метална дистрибутивна кутија.Нашата дистрибутивна кутија строго ги следи IEC, UL и CE стандардот од развојот, дизајнот на мувла, производството и др.Високиот квалитет секогаш се користи во сите наши производи за да се обезбеди заштита од електрични опасности како што се удари и пожар.Нашите дистрибутивни кутии нудат огромен број опции за да одговараат на секоја станбена апликација.Тие обезбедуваат ефикасно користење на просторот, брза инсталација и значителна вредност за клиентите.

  Гледај Повеќе

ЗА СОК

Нашата компанија JIUCE е индустријата е силна во технологијата, рапидно расте, големи претпријатија.

1669095537367729
Водечка наука и технологија, иновации

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd.

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd. е основана во 2016 година, која е специјализирана за производство на уреди за заштита на кола, дистрибутивна табла и паметни електрични производи.Нашите производи покриваат минијатурен прекинувач (MCB), прекинувач за преостаната струја (RCD/RCCB), прекинувачи со преостаната струја со заштита од прекумерна струја (RCBO), прекинувач-раскинувач, дистрибутивна кутија, обликуван прекинувач (MCCB), AC контактор, Уред за заштита од пренапони (SPD), уред за откривање дефекти на лак (AFDD), паметен MCB, паметен RCBO итн. Нашата компанија JIUCE е индустријата е силна во технологијата, расте···

Гледај Повеќе

Зошто да изберете JIUCE?

Да станете најконкурентниот давател на решенија за паметни апарати во светот и незапирливите напори!

JJUCE NEWS

Дознајте за најновите случувања на компанијата JIUCE и информации за индустријата.

Гледај Повеќе