Mirë se vini në JIUCE

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd. është themeluar në vitin 2016, e cila është e specializuar në prodhimin e pajisjeve të mbrojtjes së qarkut, bordit të shpërndarjes dhe produkteve elektrike inteligjente.Produktet tona mbulojnë ndërprerësin miniaturë (MCB), ndërprerësin e rrymës së mbetur (RCD/RCCB), ndërprerësit e rrymës së mbetur me mbrojtje nga mbirryma (RCBO), ndërprerësin e shkëputjes, kutinë e shpërndarjes, ndërprerësin e kasës së derdhur (MCCB), kontaktorin AC, Pajisja e mbrojtjes nga mbitensionet (SPD), pajisja për zbulimin e gabimeve të harkut (AFDD), MCB inteligjente, RCBO inteligjente, etj.

Kompania jonë JIUCE është industria është e fortë në teknologji, duke u rritur me shpejtësi, ndërmarrje në shkallë të gjerë.Që nga themelimi i saj, me përpjekjet e përbashkëta të të gjithë kolegëve tanë, JIUCE ka arritur arritje të jashtëzakonshme, që nga shitjet deri te imazhi i korporatës janë njohur nga klientët dhe kolegët e industrisë, ka ngritur një reputacion të mirë të korporatës dhe imazh të markës në industrinë elektrike.

Ne besojmë se siguria dhe cilësia janë gjithmonë të parat.JIUCE i është përmbajtur vazhdimisht filozofisë së biznesit "produkte reale, vlerë reale, distancë zero".Ne bëjmë kërkime të mundimshme të standardeve të produkteve IEC, UL, CSA, GB, CE, UKCA, CCC, dhe në përputhje me këto standarde përgatitim standarde të rrepta të produktit, nga zhvillimi, dizajni i kallëpit, prokurimi i lëndëve të para, prodhimi, deri te montimi i produktit të përfunduar dhe testimi i cilësisë, paketimi, transporti, etj., secila lidhje po "kontrollon në të gjitha nivelet" në përputhje me standardet e duhura nga stafet profesionale për të prodhuar produkte të sigurta dhe të besueshme.Kompania jonë ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, të gjitha produktet përputhen me RoHS dhe REACH.E tashmja dhe e ardhmja jonë po prodhojnë një gamë të plotë produktesh me cilësi të lartë në fushën e mbrojtjes dhe kontrollit elektrik.Pjesa jonë në sigurimin e sigurisë për ju dhe partnerët tuaj.

Ne ofrojmë më shumë.Ne ofrojmë çmim shumë konkurrues, produktet tona të shumta janë bërë gradualisht nga prodhimi automatik.Ne ofrojmë një shërbim të integruar, këshillim teknik dhe mbështetje.

Me menaxhim të avancuar, forcë të fortë teknike, teknologji të përsosur të procesit, pajisje testimi të klasit të parë dhe teknologji të shkëlqyer të përpunimit të mykut, ne ofrojmë shërbime të kënaqshme OEM, R&D dhe prodhojmë produkte me cilësi më të lartë.