Добредојдовте во JIUCE

Zhejiang Jiuce Intelligent Electric Co., Ltd. е основана во 2016 година, која е специјализирана за производство на уреди за заштита на кола, дистрибутивна табла и паметни електрични производи.Нашите производи покриваат минијатурен прекинувач (MCB), прекинувач за преостаната струја (RCD/RCCB), прекинувачи со преостаната струја со заштита од прекумерна струја (RCBO), прекинувач-раскинувач, дистрибутивна кутија, обликуван прекинувач (MCCB), AC контактор, Уред за заштита од пренапони (SPD), уред за откривање дефекти на лак (AFDD), паметен MCB, паметен RCBO, итн.

Нашата компанија JIUCE е индустријата е силна во технологијата, рапидно расте, големи претпријатија.Од своето основање, со заеднички напори на сите наши колеги, JIUCE постигна извонредни достигнувања, од продажба до корпоративен имиџ кои беа препознаени од клиентите и колегите од индустријата, подигна добра корпоративна репутација и имиџ на бренд во електричната индустрија.

Ние веруваме дека безбедноста и квалитетот секогаш се на прво место.JIUCE постојано се придржува до деловната филозофија „вистински производи, вистинска вредност, нулта далечина“.Ние макотрпно ги истражуваме стандардите за производи на IEC, UL, CSA, GB, CE, UKCA, CCC и во согласност со овие стандарди подготвуваме строги стандарди за производи, од развој, дизајн на мувла, набавка на суровини, производство, до склопување на готови производи и тестирање на квалитет, пакување, испорака итн., секоја врска „проверува на сите нивоа“ во согласност со соодветните стандарди од страна на професионалните штабови за производство на безбедни и сигурни производи.Нашата компанија го донесе сертификатот за системот за управување со квалитет ISO9001, сите производи се во согласност со RoHS и REACH.Нашата сегашност и иднина прават целосен асортиман на висококвалитетни производи во областа на електричната заштита и контрола.Нашиот удел во обезбедувањето безбедност за вас и вашите партнери.

Нудиме повеќе.Ние нудиме многу конкурентна цена, нашите многу производи постепено се прават со автоматско производство.Нудиме интегрирана услуга, технички консалтинг и поддршка.

Со напредно управување, силна техничка сила, совршена процесна технологија, првокласна опрема за тестирање и одлична технологија за обработка на мувла, обезбедуваме задоволителна услуга за OEM, R&D и произведуваме производи со повисок квалитет.